Er I efterhånden kørt lidt trætte i den traditionelle, danske julefrokost, så er der masser af spændende måder at gøre den lidt mere utraditionel i år.

Der er ingen tvivl om, at størrelsen på budgettet har stor betydning for, hvilke muligheder, man har.
Har man et stort budget, ja, så har man adgang til næsten hvad som helst, mens et lille budget naturligvis giver visse begrænsninger.


Mange forbinder julefrokost med lækker mad, alkohol og musik, og der er da ingen tvivl om, at de fleste ikke vil undvære nogle af delene.

Man kan dog godt holde en julefrokost, som bliver lidt mere spændende, så her kommer nogle forslag, som kan gøre den lidt mere utraditionel:

• Planlæg en tema-julefrokost, hvor mad, drikke, musik og ikke mindst udklædningen er nøje afstemt temaet, som f.eks. kan være: ”60’er fest”, ”Fiesta i det gamle Rom”, ”Jul i Valhalla”, ”Fest i det vilde West”, ”Hollywoodfest”, ”Gangsterfest” eller noget helt andet. Her er der garanti for god atmosfære og festlig stemning, og så bestemmer I selv budgettet
• Hold julefrokosten på et slot eller en herregård. Invitér til slotsbal, hvor der skal dresses up i store rober og smoking, eller hvad med at holde julefrokosten i eksotiske omgivelser som f.eks. i Danmarks Akvarium eller Rundetårn?
• Få en fantastisk julefrokost med indslag, som tager kegler hos de fleste: Casino-hjørne med cocktailbar, middag med planlagt historie – hvor gæsterne er deltagere i plottet, chokolade-og vinsmagning, etc. Mulighederne er utallige. Stå selv for arrangementet eller få et eventbureau til at ordne det for jer
• Start julefrokosten med en fantastisk tur i Den Gamle By i Århus, i Tivoli, i Randers Regnskov eller noget fjerde. Er budgettet ikke til det, kan man eventuelt tage på fællesindkøbstur med bus til den tyske grænse, hvor man kan shoppe til jul og samtidigt få en fantastisk og hyggelig ryst-sammen-tur

Der er maser af muligheder for en utraditionel julefrokost, men som med den traditionelle udgave, kræver det planlægning, og at man er ude i god tid, hvis man vil være sikker på succes.