Julen er som bekendt traditionernes tid og hjerternes fest, hvor hygge og samvær med venner, familie og kolleger står i centrum. Her er man fælles om at nyde hinandens gode selskab og de fantastiske og lækre retter, som er en del af vore alles juleminder.

Når man vælger en traditionel julefrokost menu, betyder det ikke nødvendigvis, at der ikke er plads til nye og moderne ”indslag”. De traditionelle retter kan nemt og hurtigt suppleres med lækre salater, spændende dressinger, smagfuldt brød, fantastiske kartoffelretter, danske og udenlandske oste og skønne desserter.

Listen herunder kan du bruge som inspiration til din menu. Hvis du mangler et cateringfirma til at levere maden til din julefrokost, kan du eventuelt bruge Vitam.dk til at få tre tilbud på en menu fra forskellige leverandører.

Hvorfor ikke skabe den hyggeligste og festligste julestemning med den julemad, som får englene til at synge og juleklokkerne til at bimle?

Vores forslag til en julebuffet med masser af smag

Julemenu anno 2015 med traditionelle retter:

  • Velkomstdrink
  • Marinerede sild m. hjemmelavet karrysalat
  • Karrysild m. capers og æg
  • Fiskefilet m. remoulade og citron
  • Røget laks m. slikasparges
  • Gravad laks m. dilddressing
  • Rejer m. mayonnaise og kaviar
  • Hjemmelavet leverpostej m. bacon og smørristede champignons
  • Tarteletter m. høns og asparges
  • Lune frikadeller m. rødkål/stuvet hvidkål
  • Lun mørbradbøf m. løg og champignon
  • Hjemmelavet julemedister
  • Hjemmelavet kartoffelsalat
  • Rosmarin kartofler
  • Glaseret juleskinke
  • Stegte andelår
  • Andebryst m. rødkål
  • Gammeldags flæskesteg m. sprøde svær og rødkål
  • Brunede kartofler
  • Flødebagte kartofler
  • Stort salatbord m. diverse dressinger
  • Hjemmebagt brød og smør
  • Diverse små danske og udenlandske oste
  • Ris á l’amande m. kirsebærsovs
  • Frisk frugt/ Frugtsalat
  • Hjemmelavet konfekt/julesmåkager
  • Hjemmelavet julekage
  • Øl, vin og vand ad libitum
  • Kaffe- og tespecialiteter med avec
  • Evt. fri bar med pilsner, mørkøl, hvidvin, rødvin og snaps