Juleshow 2017Årets formodentligt største julefrokost – JuleShow 2017 – afholdes i København, og byder på festunderholdning og musik fra en lang række kendte ansigter.

Årets værtinde er Therese Glahn. Derudover er der underholdende indslag og musik med blandt andre Erann DD, Nabiha og Lars Hjortshøj. Derudover spiller MC Einar også op til dans og sørger for en forrygende fest i Valbyhallen.

Julemiddagen

Arrangementet byder selvfølgelig på en julemiddag i form af en spændende menu, der har rod i det klassiske julebord, men som er twistet og opdateret, så den passer til den kræsne gæst og giver en madoplevelse ud over det sædvanlig. Forretten er baseret på friske fisk i forskellige variationer, hovedretten hviler på klassikere som ribbensteg, and og hjemmelavet fiskefrikadeller med lækre salater og en dessert bestående af den lækreste ris a la mande og juleknas. Der er mulighed for at bestille alternative menuer til vegetarer samt gluten- og nøddeallergikere og en menu uden svinekød.

Maden serveres direkte ved bordene ad 3 omgange og du undgår derfor lange køer ved en buffet. Derudover er du sikret, at din kolde mad er kold og din varme mad er varm.

Priser

Priserne er fra kr. 998,- (eks.. moms) og opefter. Der er mulighed for at få ekstra gode VIP pladser til en højere pris samt tilkøb af barkort. Til alle kategorier fra A og op er der dog fri bar i øl, vand, vin og drinks inkluderet.

Arrangementet henvender sig til firmaer og virksomheder med både få og mange ansatte og afholdes den fredag den 8. december.

Mere info

Læs mere om arrangementet her http://www.juleshow.dk/