Vælg en af disse super lokationer med underholdning, levende musik og buffet og bring din julefrokost 2015 op på et højere niveau. Programmerne er endnu ikke fastsat. Nedenstående var hvad der blev budt på sidste år.

Radisson Blu kan du blandt andet opleve Lis Sørensen, Bobo Moreno, Zididada og mange flere. Der skal selvfølgelig også sørges for det rigtige til ganen og det er der. I starter med velkomstdrink kl. 18:00 og får en udsøgt og overdådigt julebuffet. Mandelgaven, kaffe, frugt, øl, vin og vand er der også helt frem til kl. 01.30.

Julefrokosten på Marriott er med show fra Rasmus Walther, Peter AG, SØren Poppe m.fl . Her oplever du en storeslået julefrokost med den uforglemmelige charme og service som I kun kan opleve på et 5 stjernet hotel. Naturligvis er også her sørget for en dejlig julebuffet med kaffe og konfekt samt øl, vand og vin hele aftenen fra kl. 18:00 og frem til kl. 01.30.

Hotel D’Angleterre kan du opleve Lis Sørensen, Peter AG m.fl. En gennemført julefrokost i eksklusive omgivelser, hvor kun det bedste er godt nok.

Så om du leder efter en julefrokost med familien eller lige det rigtige sted til firmajulefrokosten, så har du her tre perfekte bud.

Booking og yderligere info: http://www.grunkevent.dk/julefrokost-i-københavn