Guide: I denne artikel får du 10 forslag til hvor du kan afholde en god firmajulefrokost i 2015. Vi har især vurderet udfra mad, drikkelse, underholdning, faciliteter og økonomi.

Juleshow 2015

Årets formodentligt største julefrokost – JuleShow 2015 – afholdes i København, og byder på festunderholdning og musik fra en lang række kendte ansigter. Casper Christensen er vært og du kan blandt andet opleve Linda P, Wafande og Østkyst Hustlers.

Hotel Hedegaarden

På Hotel Hedegaarden i Vejle er der i 2015 lagt op til en spændende og utraditionel julefrokost – især når vi kigger på aftenens tapas-julemenu incl. fri bar. Det flotte hotel kan uden tvivl skabe rammerne om en mindeværdig og underholdende julefrokost. Der afholdes julefrokoster på flere datoer i 2013 og der er naturligvis mulighed […]

Golf Hotel Viborg & Golf Salonen

Hos Best Western Golf Hotel Viborg er der i 2015 lagt op til en utrolig underholdende julefrokost med underholdning i højeste klasse fra selveste Uffe Holm.

 

Forslag til firmajulefrokoster?

Har du andre forslag til hvor man kan afholde en god firmajulefrokost i 2015, er du meget velkommen til at skrive en kommentar med link herunder.