Julefrokostbasen.dk

Julefrokostbasen.dk Dit overblik over julefrokoster i 2018

Julefrokost i Århus

Her har vi fundet en lang række julefrokoster i Århus i år 2017. Søger du en julefrokost i en anden by end Århus, kan du via menuen i højre side vælge imellem et stort udvalg af byer i Danmark.
Train i Aarhus inviterer igen i år til en stjernespækket julefrokost, med alt hvad der hører til.

Invitér personalet til en julefest i absolut topklasse på Radisson BLU Scandinavian Congress Center i Århus i 2015. Programmet er endnu ikke offentliggjort, men se nedenfor hvad en tidligere julefrokost bød på.

Navnet Unico dækker over enkel og enestående oplevelsesgastronomi, og lækkert ser det ud, når man besøger Unicos hjemmeside. Unicos julefrokost fås i tre forskellige størrelser, og der er både mulighed for at spise på Unico, eller tage maden med.

“Mad af høj kvalitet, Madam Blå og atmosfære” – sådan sælger Teaterbodega i Århus sig selv. Bodegaen der oser af ægte bodega-stemning, har et en tæt tilknytning til Århus Teater og mange af teatrets gæster slår vejen her forbi efter endt forestilling. Programmet og menuen er endnu ikke klar, men bød tidligere på: Julefrokostmenuen på […]

Ebeltoft Park Hotel tilbyder skønne omgivelser ved vandet. Med masser af indendørsaktiviteter, selskabslokaler og danserestaurant, kan hotellet danne ramme om en lækker julefrokost evt. kombineret med overnatning. Hotellets julefrokostarrangementer afholdes løbende gennem november og december og er kendetegnet ved en traditionel julebuffet med masser af hygge, musik og dans.

Hold julefrokosten på Hotel Scandic landet over, og vær sikker på flotte omgivelser, gode overnatningsmuligheder til alle gæster samt ideele tilkørselsforhold. Med plads til et stort antal spisende gæster, er der virkelig skabt rammerne for at holde et brag af en julefest.