Copenhagen Admiral Hotel byder velkommen til ”Snowball 2018”. I historiske omgivelser, et SALT køkken i en klasse for sig og med en beliggenhed lige ved vandet – midt i byen danner det gamle pakhus de perfekte rammer for årets julefrokost.

Igen i år sørger SALT køkken for en overdådig julebuffet, som er sammensat af en lang række af køkkenets egne hjemmelavede favoritter – klassisk og med fornyelse. Vi sørger også for fantastisk livemusik og DJ, som spiller op til dans, og vi garanterer god stemning og højt humør. Så du kan roligt læne dig tilbage og nyde den festlige aften i selskab med dine kollegaer.


PROGRAM

· Dørene åbnes kl. 18.30, hvor der serveres en velkomstdrink
· Julebuffeten serveres kl. 19.00
· Livemusik
· 01.00 – 03.00: Festen fortsætter i den eksklusive New Yorker lounge, hvor både DJ og bartendere sørger for at festen fortsætter med dansemusik og lækre drinks

Læs mere om Admiral Hotel i København her

SNOWBALL INKLUDERER

· Velkomstdrink
· SALTs store julebuffet
· Øl, juleøl, vin, vand og kaffe/te
· Livemusik
· DJ der spiller til kl. 03.00

PRIS
· 1.225 kr. pr. person (inkl. øl, vand og vin indtil kl. 01.00)

Alle oplyste priser er inkl. moms.

DATOER

· Fredag d. 16. november
· Fredag d. 23. november
· Fredag d. 30. november
· Lørdag d. 1. december
· Fredag d. 7. december (Fuldt booket)
· Lørdag d. 8. december
· Fredag d. 14. december
· Lørdag d. 15. december

BOOKING

Årets julefest, Snowball, kan bookes ved at skrive til Admiral Hotels eventteam på event@admiralhotel.dk eller ringe på 3374 1414.

OVERNATNING

Efter julefesten er der mulighed for at tage elevatoren hjem ved at nyde en nat på hotellet og stå op til en langsom men hyggelig morgen med en stor økologisk morgenmadsbuffet, som har både sundt, sødt og salt. Ønskes overnatning kan dette bookes direkte på admiralhotel.dk.

Admiral Hotel glæder sig til at byde jer velkommen til årets julefest!

Læs mere om Admiral Hotel i København her